vivechrom-chromosintheseis

Γιατί η Μόδα στο Χρώμα έρχεται απο την ΒΙΒΕΧΡΩΜ!!!

vivechrom_270x105Ελα απο κοντά σε ένα απο καταστήματα του Monoseto και εμείς θα σε βοηθήσουμε να... "Βρεις το χρώμα σου!". Χρησιμοποιήστε τα κορυφαία χρώματα της Vivechrom, που είναι ιδανικά για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, με εγγυημένη ποιότητα και φροντίδα για εσάς και το περιβάλλον. Μην ξεχνάτε ότι το χρώμα είναι δημιουργία, ομορφαίνει την ζωή μας και χρησιμοποιώντας Vivechrom χρώματα νοιώθετε την ποιότητα! Είναι κορυφαία πλαστικά χρώματα με Super αντοχή, ιδανικά για όλους τους χώρους του σπιτιού. Φροντίζει εσάς, τους αγαπημένους σας και το περιβάλλον. Γιατί η Μόδα στο Χρώμα έρχεται απο την ΒΙΒΕΧΡΩΜ!!! Είναι όμορφα χρώματα για ένα όμορφο σπίτι!

Τα χρώματα της vivechrom προσφέρουν:

  • Κορυφαία αντοχή στο πλύσιμο.
  • Πιο ζωντανά χρώματα στους τοίχους.
  • Υψηλή καλυπτικότητα και υπέροχο άπλωμα.

Αν αναρωτιέστε "ποιό προιόν να χρησιμοποιήσω", στα καταστήματα του Monoseto θα βρείτε όλα τα Χρώματα Vivechrom.

Τοίχοι – Εσωτερικές Επιφάνειες:

 

ΧΡΗΣΗ: Εσωτερικοί χώροι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: Τοίχοι
ΠΡΟΪΌΝ: Τελικό χρώμα
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 200ml, 375ml, 750ml, 3lt, 10lt
neopal-super

Περιγραφή

Το Super Neopal της Vivechrom είναι πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας που διακρίνεται για τη μεγάλη του καλυπτικότητα και τις εξαιρετικές αντοχές του στο συχνό πλύσιμο. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια, στεγνώνει γρήγορα και έχει ισχυρή πρόσφυση. Το φωτεινό του λευκό και οι ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις προσφέρουν ένα άψογο ματ φινίρισμα, δημιουργώντας όμορφους χώρους με ξεχωριστή προσωπικότητα.

Το Super Neopal Βιβεχρωμ, εφαρμόζεται σε σοβά, γυψοσανίδες, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δεν περιέχει αμμωνία. Δεν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

Το Super Neopal Βιβεχρωμ, διατίθεται σε λευκό και σε 9 βασικές αποχρώσεις και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom και σε συσκευασίες των 200ml, 375ml, 750ml, 3lt και 10lt.

ΧΡΗΣΗ: Εσωτερικοί χώροι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: Τοίχοι
ΠΡΟΪΌΝ: Τελικό χρώμα
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 750ml, 3lt, 10lt

vivechrom-neopal-ecoΠεριγραφή

Το Neopal Eco Βιβεχρωμ, είναι οικολογικό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας, φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον. Διακρίνεται για την μεγάλη του καλυπτικότητα και απόδοση, την υψηλή του λευκότητα και φωτεινότητα, και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. Εφαρμόζεται σε σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Δημιουργεί ένα όμορφο μάτ φινίρισμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

Το Neopal Eco Βιβεχρωμ, είναι πιστοποιημένο από το ΑΣΑΟΣ και πληροί τα κριτήρια του Οργανισμού Απονομής Οικολογικών Σημάτων της Ε.Ε. Δεν περιέχει αμμωνία και είναι ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται. Χάρη στην ειδική του σύνθεση προστατεύει το χρήστη και δεν ρυπαίνει το περιβάλλον. Δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες, όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, αρωματικούς υδρογονάνθρακες.

Το Neopal Eco Βιβεχρωμ, διατίθεται σε λευκό και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom, σε συσκευασίες των 750ml, 3lt και 10lt.

Το Neopal Eco Βιβεχρωμ, είναι καλύτερο για το περιβάλλον, άρα καλύτερο για σένα!

ΧΡΗΣΗ: Εσωτερικοί χώροι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: Τοίχοι
ΠΡΟΪΌΝ: Τελικό χρώμα
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 750ml, 3lt, 10lt

NEOPAL-KITCHEN-AND-BATHROOMΠεριγραφή

Το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM Βιβεχρωμ, είναι μυκητοκτόνο πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας. Περιέχει ειδικές μυκητοκτόνες ουσίες που προστατεύουν την επιφάνειεα του φιλμ του χρώματος εμποδίζοντας δραστικά την ανάπτυξη μούχλας και βακτρίων, σε χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς.

Το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM Βιβεχρωμ, διακρίνεται για τη μεγάλη του καλυπτικότητα και τις εξαιρετικές αντοχές του στο συχνό πλύσιμο. Το φωτεινό του λευκό και οι ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις προσφέρουν ένα άψογο ματ φινίρισμα. Εφαρμόζεται σε σοβά, γυψοσανίδες, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δεν περιέχει αμμωνία. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια, στεγνώνει γρήγορα και έχει ισχυρή πρόσφυση. Δεν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

Το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM Βιβεχρωμ, διατίθεται σε Λευκό και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom, σε συσκευασίες των 750ml, 3lt και 10lt.

Η δημιουργία ''ζωνών'' σε σπίτια με ενιαίους χώρους αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το χώρο σας. Η διακόσμηση αυτών των ''ζωνών'' είναι πολύ συναρπαστική υπόθεση γιατί οριοθετεί τα δωμάτια, διευκολύνει στην οργάνωση, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και κάνει το χώρο να φαίνεται πιο μεγάλο. Το σκούρο γκρι χρώμα στους τοίχους είναι επιβλητικό και εντυπωσιακό ώς background για λευκά έπιπλα και ντελικάτες αποχρώσεις. Χρησιμοποιήστε Super Neopal , πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας για εσωτερικούς τοίχους για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερες ιδέες για το χώρο σας ΕΔΩ

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ Βιβεχρωμ είναι διεθνώς αντιληπτή. Συνώνυμη με τις υψηλού επιπέδου προσδοκίες σχετικά με την λειτουργικότητα των Προιόντων μας.

Η δημιουργία προϊόντων που είναι ποιοτικά, ανθεκτικά,  εύκολα και ασφαλή στη χρήση, και βέβαια ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών για τη διακόσμηση και την ανανέωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού τους και προσφέρουν αίσθηση εμπιστοσύνης, είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης καθώς επίσης και τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας, που διαθέτουν όργανα τελευταίας τεχνολογίας και είναι επανδρωμένα με άριστο επιστημονικό προσωπικό .

Η εφαρμογή αρχών ποιότητας και η τήρηση των διαδικασιών του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 από το 1992, συμβάλλει στην υλοποίηση της πολιτικής Ποιότητας της εταιρείας με στόχο την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων της Vivechrom - Βιβεχρωμ και των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Επιπρόσθετα, εφαρμόζονται βέλτιστες και σύγχρονες πρακτικές για τη διαχείριση της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας σε  όλες τις διαδικασίες παραγωγής ώστε να βελτιώνεται η απόδοση, να ελαχιστοποιούνται οι αποκλίσεις και να ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων.

Επιπλέον ο στόχος της Vivechrom - Βιβεχρωμ για διαρκή βελτίωση και  εξασφάλιση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος υλοποιείται μέσα από την υιοθέτηση Μοντέλων Ολικής Ποιότητας. Στα πλαίσια αυτά και με την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Επιχειρηματικής Αρίστευσης (EFQM) από το 2006 σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις δραστηριότητες της, το 2011 πέτυχε τη διάκριση «Recognized for Excellence – 5 αστέρων».

Οι παραπάνω προσπάθειες  έχουν αναγνωριστεί και βραβευθεί:

                      Logo_EFQM_R4E5_CMYK2014

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΦΟΡΕΑΣ ΗΜ/ΝΙΑ
Βραβείo   Ε.Β.Ε.Α.«Επιχείρηση και Περιβάλλον» Εμπορικό & Βιομηχανικό   Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) 2005
Βραβείo   Ε.Β.Ε.Α.«Εφαρμογή Συστημάτων Διοίκησης Ολικής Ποιότητας» Εμπορικό & Βιομηχανικό   Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) 2006
1ο Βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρησης ΠΑΣΕΠΠΕ 2006
Committed to excellence (C2E) EFQM 2007
«HEDA Prize» για τη συμβολή στις εμπορικές και πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ολλανδίας ΕλληνοΟλλανδικό Σύνδεσμο 2007
Recognized for Excellence -4* EFQM 2008
«Εθνική Διάκριση Επιχειρηματικής Αρίστευσης» Υπουργείο Ανάπτυξης 2008
«Best Workplaces 2009» Great Place to Work Institute® Hellas 2009
«Έλληνας Manager Ποιότητας 2009» για το Δντα Σύμβουλο ΕΕΔΕ & EOQ 2009
«Finalist Quality Leader 2009» για το Δντα Σύμβουλο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ποιότητας (EOQ) 2010
«Best Workplaces 2011» Great Place to Work Institute® Hellas 2011
Recognized for Excellence -5* EFQM 2011
“AkzoNobel TakeCare Safety Recognition Award” για την εξαιρετική απόδοση στον τομέα της ασφάλειας AkzoNobel 2013
“Business Ethics Excellence“- Χρυσή διάκριση από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (ΕΒΕΝ) στην Ελλάδα ΕΒΕΝ 2013
“Social-Environmental Ethical Governance” – διάκριση από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (ΕΒΕΝ) στην Ελλάδα ΕΒΕΝ 2014
Τιμητική διάκριση για τη Vivechrom για τη «Συνέπεια Επιδίωξης της Αριστείας» από την ΕΕΔΕ ΕΕΔΕ 2014
Recognized for Excellence 5 star of the EFQM model στα “βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2014” από την ΕΕΔΕ    
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: